Diner

Dinner arrangement

WELKOM BIJ EEN COMPLEET AVONDJE UIT

Exclusief Diner-arrangement


Voorafgaand aan de voorstelling geniet u van een heerlijk all inclusive viergangendiner. De toegangskaarten van de voorstelling zitten bij deze prijs inbegrepen, evenals de drankjes tijdens het diner en het pauzedrankje tijdens de voorstelling. Onbezorgd genieten! Bovendien wordt per persoon nog eens €25,- rechtstreeks gedoneerd aan Stichting Het Vergeten Kind. Ook dat zit bij de prijs inbegrepen.

Indien u een hele tafel reserveert (10 personen), voorzien wij uw tafel van tafelvlag met uw bedrijfslogo.

U krijgt een bevestiging per mail en ongeveer een maand voor de voorstelling nemen we contact met u op over uw voorkeuren en wensen ten aanzien van de maaltijd (vis / vlees / vegetarisch / allergiën).

De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Op dit arrangement zijn verschillende BTW-tarieven van toepassing: 6% op de maaltijd, 9% op de voorstelling en 21% op alcoholische dranken. De donatie aan Stichting Het Vergeten Kind is vrij van BTW.

De prijs van het arrangement inclusief BTW bedraagt € 89,94.

 
 
 
 
 
Ja, ik bestel hierbij een dinner-arrangement en verwacht een factuur voor het gehele bedrag. De toegangskaarten voor het diner en de voorstelling worden mij toegestuurd.
 

Riksen speelt

voor Stichting Het Vergeten Kind


Harm-Jan Riksen speelt op dinsdag 9 april 2019 zijn tweede voorstelling voor het goede doel in Theater Geert Teis.

Kaarten

 

De voorstelling is uitverkocht. U kunt uw naam op de wachtlijst laten zetten via de kassa van Theater Geert Teis: (0599) 631 731

Contact


Riksen Speelt

Email: steun@riksenspeelt.nl

Telefoon: (0599) 851 580

© 2018 Made by Mezzage.com